detector.media
16.06.2011 15:45
СТБ на осінь робить сімейне шоу «Хата на тата»

Канал СТБ готує до нового сезону сімейне шоу «Хата на тата». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Героями реаліті-шоу стануть сімейні пари, які не можуть знайти компроміс у розподілі домашніх обов'язків і вихованні дітей.



За умовами шоу мама повинна залишити сім'ю на тиждень, який вона проведе у відпустці. Жінка зануриться в атмосферу розваг і релаксу, а команда стилістів, фітнес-тренерів і психологів «перетворить замучену маму на принцесу».

 

У цей час чоловік вестиме домашнє господарство і займатиметься дітьми. За допомогою команди психологів глядачі зрозуміють, «чому чоловік не хоче допомагати з прибиранням, не цінує жіночий внесок в облаштування побуту, не може порозумітися з дітьми».



Після тижня розлуки сім'ю чекає фінальне випробування, яке покаже: чи змогли герої програми змінитися і вирішити наболілі питання.

 

Як ідеться у повідомлені, мета проекту - допомогти сім'ям змінитися і стати кращими. «Статистика в Україну сумна: у 70% випадків у сім'ї матріархат, а на 4-ох чоловіків припадають 6 жінок. Ось і основні нарікання: жінки догоджають чоловікам, ставляться до них, як до дітей, в результаті останні лінуються остаточно - газета, диван і телевізор - це кращі друзі сучасного тата. На мамі ж все: діти, клопоти з побуту, приготування їжі, заробітку», - говорить керівник проекту Мирослав Домалевскій.



За його словами, у проекті беруть участь тільки ті герої, які готові до змін: «Ми виявляємо цю готовність на ранньому етапі кастингу. Адже все потрібно змінити - треба тільки почати говорити про це, і навчитися домовлятися», - додає Мирослав.

 

Нагадаємо, сімейне шоу за схожим форматом запускає і канал «1+1» - «Тиждень без жінок».

 

Також у новому сезоні СТБ запустить сімейне реаліті за форматом «Мила, ми вбиваємо дітей» (формат Honey we're killing the kids), весільний проект за форматом In-Law Wedding Wars та дейтинг-шоу «Фермер шукає жінку» (The Farmer Wants a Wife).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY