5 канал проведе телемарафон до 100 днів японської трагедії

15 Червня 2011
6799
15 Червня 2011
15:18

5 канал проведе телемарафон до 100 днів японської трагедії

6799
5 канал проведе телемарафон до 100 днів японської трагедії

17 червня 5 канал проведе інформаційно-аналітичний телемарафон «Ланцюгова реакція», присвячений світовій проблемі у галузі атомної енергії. Про це повідомляє прес-служба 5-го каналу. Марафон приурочений до 100 днів з моменту трагедії в Японії

 

Він складатиметься з авторських сюжетів про березневі події у Японії та нарізок відеоматеріалів пост-катастрофічного періоду, дискусійних студій проекту «Час: Важливо», підсумкової аналітичної програми «Час» та показу тематичного документального фільму «Афтершок».

 

Нагадаємо, прем'єра фільму «Афтершок» відбулася 11 червня в ефірі Першого національного каналу.

 

Ведучі телемарафону - Павло Кужеєв та Лариса Губіна.

 

Під час чотирьохгодинного ефіру ведучі разом із експертами порушать питання безпеки атомної енергії, загрози наслідків катастроф на АЕС, реакції світової спільноти на атомну трагедію в Японії, обізнаності та відповідності світовим стандартам українських служб порятунку, проблем довкілля та охорони здоров´я крізь призму загроз, що завдають атомні катастрофи.

 

Телемарафон «Ланцюгова реакція» транслюватиметься з 19:00 до 23:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду