Ляшко вибачився перед колишньою прес-секретаркою за «гостре слівце»

10 Червня 2011
8431
10 Червня 2011
10:49

Ляшко вибачився перед колишньою прес-секретаркою за «гостре слівце»

8431
Ляшко вибачився перед колишньою прес-секретаркою за «гостре слівце»

Депутат Олег Ляшко вибачився перед своєю колишньою прес-секретаркою Галиною Плачиндою за «гостре слівце» та за умови роботи у нього. Про це сказано у відкритому листі Ляшка, надісланому депутатом «Українській правді».

 

«Хочу вибачитися та подякувати Галі Плачинді, яка була моїм прес-секретарем протягом останнього року. Галя вирішила звільнитися. Я втратив чудового прес-секретаря, але Україна отримала яскравого журналіста», - заявив Ляшко. 

 

Олег Ляшко вибачився, що доводилося багато працювати, «часто - до пізньої години. Також перепрошую, що десь не стримався і дав волю емоціям - вставив гостре слівце.  Бо всі ми - люди. Іноді всім нам важко», - констатував він.


 
Ляшко пише, що його колишня прес-секретар зробила багато корисного, зокрема, розповіла, як саме він працює з українською пресою: «Я справді не розміщую своїх матеріалів у ЗМІ за гроші. Це принципово. Політик має переконати виборця, а так само журналіста, словом, ідеєю. Показати шлях, яким треба рухатися. За гроші цього ніколи не досягнеш. Слово, ідею, ніколи не схопиш за горло і не жбурнеш її на підлогу в президії парламенту. Ідея перемагає. І наступні вибори це покажуть. Дякую тобі, Галю! Твій Олег Ляшко», - заявив Ляшко.

 

Як писала ТК, напередодні Галина Плачинда заявила, що йде з посади прес-секретаря Ляшка. Основні причини звільнення, за її словами, - «постійна нецензурщина» на її адресу, непорозуміння з депутатом, ненормований робочий день, відсутність вихідних та невисока зарплатня. Вона також повідомила, що Ляшко любить розміщувати свої інтерв'ю в ЗМІ, безкоштовно, а на всіх зустрічах «говорить одне і те ж, не затрудняючи себе продукуванням нових тез».

 

Раніше у коментарі УНН на прохання прокоментувати претензії прес-секретарки Ляшко сказав: «Мені здається, що це внутрішні питання, які не треба обговорювати. Але я збирався її звільняти. Якщо я вам скажу чесно, за що... Ну бо мене не влаштовує рівень роботи, який вона мені демонструє! Рівень слабенький, не тягне».

 

«Я вважаю некоректним обговорювати ці питання. Якщо вона вважає за потрібне обговорювати ці питання, як вона зі мною працювала - ну, бог їй суддя. Людина, яка тривалий час з тобою працювала і отримувала зарплату, не повинна так поступати», - зазначив депутат.  

 

На висловлений прес-секретаркою докір щодо ненормованого робочого дня, Олег Ляшко сказав: «Так, це правда. Я працюю 24 години на добу, і вимагаю того ж від усіх інших. І іншого шляху немає, бо країна в такій ситуації, що нема можливості відпочивати. І я вважаю, що всі політики повинні так працювати. А якщо звикли працювати з 9 до 6 - це не мій ритм роботи, я встаю о 5 ранку і лягаю у 12 ночі, вихідних нема, це правда. Та вона працювала не за добре слово». Втім, назвати суму зарплати Г.Плачинди депутат відмовився.

 

Олег Ляшко сказав, що тепер подумає, чи брати нового прес-секретаря. «Ми з Галею домовлялися: як би там не було, як би не склалися стосунки - це все залишається між нами. Бачите, тобто свого слово вона не тримає. Як тільки вирішила піти, обливає гряззю свого шефа», - зазначив він. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8431
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду