ТСН запустив спецпроект «Україна без купюр»

8 Червня 2011
16965
8 Червня 2011
15:22

ТСН запустив спецпроект «Україна без купюр»

16965
ТСН запустив спецпроект «Україна без купюр»

На телеканалі «1+1» в рамках «Телевізійної служби новин» (ТСН) 5 червня стартував спецпроект під назвою «Україна без купюр». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Журналістка ТСН Юлія Дячук зважилась на сміливий експеримент - у рамках проекту "Україна без купюр" вона вирушила автостопом зі східного до західного кордону нашої країни, не маючи із собою грошей. Все побачене журналісткою під час подорожі стане матеріалом для репортажів у новинах: чим живуть звичайні українці, чого чекають від майбутнього, чи відрізняються чимось наші співвітчизники у різних регіонах, як ставляться до одних і тих самих речей», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Згідно із задумом, журналіст подорожує, не маючи грошей. Їх доведеться заробляти у дорозі самотужки. Юля вже спробувала себе у ролі пастушки та доярки. Наразі журналістка подолала вже понад 300 км, зараз вона знаходиться у Луганській області, звідки вирушить до Донецька.

 

Юлія Дячук планує за два-три тижні подолати відстань від східного до західного кордону України.

 

«Україна без купюр» виходитиме в ефірі ТСН щодня о 19.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду