Парфьонова запрошують до України працювати

6 Червня 2011
15936
6 Червня 2011
00:06

Парфьонова запрошують до України працювати

15936
Парфьонова запрошують до України працювати

Леонід Парфьонов отримує пропозиції щодо роботи в Україні, але ці пропозиції  «несерйозні». Про це він заявив під час марафону «Повний доступ» на телеканалі ТВі 6 червня.

 

«Ни до чого серьезного никогда речи не доходили. С Украины очень любят звонить и спрашивать: „А вот вы бы стали бы работать?» Я им отвечаю: „Наверне, давайте рассмотрим". И после этого они пропадают...», - зазнався російський журналіст і ведучий.

 

На питання про його оцінку ситуації з «Межигір\'ям» - ігнорування президентом Януковичем вимоги журналістів показати маєток - Леонід Парфьонов зауважив: «Зависит, как требовали и каким общественным институтом является пресса в стране, где это требовали. А главное - какие политические последствия есть у этого политика, который что-то пообещал и не выполнил. Я думаю, что и в случае с Януковичем, и в случае с Путиным наплевательское отношение может быть продиктовано только одним: это не имеет электоральных последствий. Это означает, что аудитория сегодня не склонна рассматривать журналистов как своих адвокатов (...) Значит, ваш президент не чувствует, что общество возмутится, не чувствует, что общество будет оскорблено, посчитает его хамом, который сказал, но не показал. (...) Это не вопрос благорасположения президента и меры настойчивости прессы, это вопрос общественного мнения, которое считает такие требования оправданными и надлежащими к исполнению (...) Насильственно осчастливить его (общество - ТК) свободой слова невозможно».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15936
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилипу з конопель
4714 дн. тому
Фраза правильна, як і багато з фраз зі словника крилатих виразів. Але в ній жодного слова про тактику! :) Тому що "ненасильственно" можна лише згори. Ви у це вірите?
Пилип з конопель
4715 дн. тому
Браво! Как точно сказано: "Насильственно осчастливить общество свободой слова невозможно" Кажется, эта очевидная истина - неочевидна для большинства коллег. К сожалению...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду