Леонід Парфьонов робитиме новий проект «Какие наши годы»

17 Вересня 2010
10765
17 Вересня 2010
14:57

Леонід Парфьонов робитиме новий проект «Какие наши годы»

10765
Леонід Парфьонов робитиме новий проект «Какие наши годы»

Телеведучий Леонід Парфьонов приступив до роботи над новим проектом, який виходитиме в ефірі російського «Первого канала». Про це повідомила «Лента.Ру» з посиланням на блог директора з праймового мовлення телеканалу НТВ Сергія Євдокимова. Саме він з 2003 по 2005 рік виступав продюсером програми «Намедни».

 

Згідно з інформаією Євдокимова, програма має назву «Какие наши годы», і її зйомки вже ведуться у студії «Первого».

 

Леонід Парфьонов є автором циклів документальних фільмів «Намедни», «Российская империя», а також проектів «Живой Пушкин», «Хребет России», «Новейшая история»; документальних фільмів, присвячених Миколі Гоголю, Володимиру Набокову, Леоніду Брежнєву та іншим діячам культури, державним діячам та історичним подіям.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Лента.Ру»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10765
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
greval
4985 дн. тому
Еще один укор украинским тележурналистам, неспособным, или им не дают, сделать собственный проект. Работают, и очень плохо, только по купленным трафаретам. Пусть смотрят ОРТ в котором кроме информационных выпусков много нового и интересного, вплоть до изменений в программах. Учиться надо, а не обезьянничать! Впрочем многое изависит от руководителей каналов. А кто они? Люди случайные и часто неспособные оценить предложения и проекты журналистов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду