На знімальну групу 5-го каналу напали п’яні хулігани

2 Червня 2011
11917
2 Червня 2011
13:14

На знімальну групу 5-го каналу напали п’яні хулігани

11917
На знімальну групу 5-го каналу напали п’яні хулігани

1 червня близько 18:30 на знімальну групу 5-го каналу напали невідомі. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо затримання нападників, повідомляє відділ зв\'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві.

 

У прес-службі 5-го каналу ТК повідомили, що інцидент стався із журналісткою Оксаною Андрієвською та оператором Віктором Сніжком.

 

Міліція попередньо встановила, що журналісти 5-го каналу на вул. Оленівській, 34-А в Києві записували інтерв\'ю. Через кілька хвилин до них підійшли четверо невідомих з явними ознаками алкогольного сп\'яніння. Молодикам не сподобалося, що телевізійники знімають у подвір\'ї, внаслідок чого виник конфлікт.

 

Під час інциденту оператор 5-го каналу отримав тілесні ушкодження. Нападники з місця події втекли.

 

На виклик приїхала оперативно-слідча група міліції. Постраждалий Віктор Сніжко звернувся до правоохоронців із заявою про нанесені тілесні ушкодження.

 

Матеріали інциденту зареєстровані в Подільському райуправлінні міліції. Оперативники вже встановили осіб, які вчинили хуліганські дії. За інформацією міліції, двоє з нападників раніше вже мали проблеми із законом. 23-річний киянин у 2007 році був умовно засуджений за хуліганство, а його 24-річний поплічник торік звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад та незаконне зберігання наркотиків.

 

Відео, відзняте журналістами, долучено до матеріалів дослідчої перевірки.

 

Зараз вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за фактом хуліганства. У матеріалах також вбачаються ознаки порушення вимог ст. 171 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11917
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
4704 дн. тому
КОЛЛЕГИ ПОРА С ЭТИМ КОНЧАТЬ. ВСЕ ПОЛУЧАЕМ РАЗРЕШЕНИЕ НА РЕЗИНОСТРЕЛЫ. ПОРА БЫДЛО МОЧИТЬ. КОЛИЧЕСТВО НАПАДЕНИЙ УЖЕ ЗАШКАЛИВАЕТ. У КОГО НЕТ "РЕЗИНКИ" ХОТЯ БЫ ГАЗ "КОБРА", РЕКОМЕНДУЮ. НУ И ПОДРУЧНЫЕ СРЕДСТВА НЕ ЗАБЫВАЕМ. НАПРИМЕР ШТАТИВ, РУЧКУ НА СЪЕМКЕ ПРЕДВАРИТЕЛЬНО ОТКРУЧИВАЕМ, ВДРУГ ПОНАДОБИТСЯ. НОЖКИ ОТ ОТ МЕБЕЛИ И Т.П. ПРЕДМЕТЫ НИКТО НЕ ЗАПРЕЩАЛ. И КАК ТОЛЬКО ВИДИМ ОПАСНОСТЬ, ОЧЕНЬ СОВЕТУЮ - СРАЗУ ЗВОНИТЕ - 102. МИЛИЦИЯ НА ТАКИЕ ВЫЗОВЫ, КАК ПРАВИЛО ПРИЕЗЖАЕТ ОЧЕНЬ БЫСТРО. ТУТ ЛУЧШЕ ПЕРЕБДЕТЬ, ЧЕМ ПОСТРАДАТЬ. СПИСОК ПОДРУЧНЫХ СРЕДСТВ НЕПОЛНЫЙ, НО ПРИХВАТИТЬ С СОБОЙ ДЛЯ ЗАЩИТЫ МОЖНО МНОГО ЧЕГО.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду