detector.media
02.06.2011 13:14
На знімальну групу 5-го каналу напали п’яні хулігани

1 червня близько 18:30 на знімальну групу 5-го каналу напали невідомі. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо затримання нападників, повідомляє відділ зв\'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві.

 

У прес-службі 5-го каналу ТК повідомили, що інцидент стався із журналісткою Оксаною Андрієвською та оператором Віктором Сніжком.

 

Міліція попередньо встановила, що журналісти 5-го каналу на вул. Оленівській, 34-А в Києві записували інтерв\'ю. Через кілька хвилин до них підійшли четверо невідомих з явними ознаками алкогольного сп\'яніння. Молодикам не сподобалося, що телевізійники знімають у подвір\'ї, внаслідок чого виник конфлікт.

 

Під час інциденту оператор 5-го каналу отримав тілесні ушкодження. Нападники з місця події втекли.

 

На виклик приїхала оперативно-слідча група міліції. Постраждалий Віктор Сніжко звернувся до правоохоронців із заявою про нанесені тілесні ушкодження.

 

Матеріали інциденту зареєстровані в Подільському райуправлінні міліції. Оперативники вже встановили осіб, які вчинили хуліганські дії. За інформацією міліції, двоє з нападників раніше вже мали проблеми із законом. 23-річний киянин у 2007 році був умовно засуджений за хуліганство, а його 24-річний поплічник торік звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад та незаконне зберігання наркотиків.

 

Відео, відзняте журналістами, долучено до матеріалів дослідчої перевірки.

 

Зараз вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за фактом хуліганства. У матеріалах також вбачаються ознаки порушення вимог ст. 171 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY