Податкова проведе перевірку інциденту з миколаївськими журналістами

2 Червня 2011
13126
2 Червня 2011
10:47

Податкова проведе перевірку інциденту з миколаївськими журналістами

13126
Податкова проведе перевірку інциденту з миколаївськими журналістами

Державна податкова служба проведе службову перевірку за фактом інциденту з журналістами в Миколаєві. Про це у відповідь на запит «Детектор медіа» повідомили у прес-службі Державної податкової адміністрації.

 

Як уже повідомляла ТК, за інформацію сайту «Новости-N», 31 травня представники спецпідрозділу «Рись» Головного управління податкової міліції України забрали камеру у кореспондента сайту «Новости-N» Олександра Влащенка, намагались відібрати фотоапарат у кореспондента газети «Наш город» Наталії Барбарош. Також «Новости-N» пишуть що в цей же день був здійснений напад на кореспондента сайту «Преступности. Нет» Артема Дибленка. За інформацією порталу, у нього також намагались відібрати камеру, через це викручували руки і побили.

 

У відповіді на запит ТК податківці також зазначили, що співробітники податкової міліції проводили слідчі дії та санкціоновані обшуки під час розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом фіктивного банкрутства та незаконної конвертації грошових коштів, що має міжрегіональний характер.

 

«Враховуючи, що у ЗМІ з'явилися повідомлення щодо неправомірності дій працівників податкової міліції, керівництво ДПС України призначило в УПМ ДПА у м. Києві проведення службової перевірки з виїздом на місце для з'ясування  обставин подій», - йдеться у коментарі прес-служби податкової адміністрації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13126
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду