Єврейський канал Рабиновича отримав ліцензію на закордонне мовлення

1 Червня 2011
17056
1 Червня 2011
16:53

Єврейський канал Рабиновича отримав ліцензію на закордонне мовлення

17056
Єврейський канал Рабиновича отримав ліцензію на закордонне мовлення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 червня прийняла рішення про видачу ліцензії на закордонне мовлення телеканалу Jewish News One - єврейському каналу Вадима Рабиновича.

 

Телеканал мовитиме через супутник Astra 4A цілодобово українською та відповідними іноземними мовами. Логотип - JN1.

 

На попередньому засіданні цей канал отримав ліцензію на супутникове мовлення на територію України.

 

Як писала ТК, Jewish News One буде каналом з кількома мовними доріжками. Але оскільки Нацрада не знала, як ліцензувати такого мовника, телеканал вирішив подати заявки на дві окремі ліцензії - на українську версію та на закордонне мовлення.

 

Телеканал має стартувати в червні одразу двома мовними доріжками - українською та англійською. В подальшому планується також запуск доріжок німецькою, французькою, російською, іспанською, італійською та івритом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17056
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
укр
4586 дн. тому
ВЛАДА КОМУНІСТІВ в Росії була і є ВЛАДОЮ ОКУПАНТІВ, а ТОЧНІШЕ – Ж_и_д_і_в_с_ьких ОКУПАНТІВ !"… [М.Левашов "Росія в кривих зеркалах" Том 1. стор. 233]. Частина їх залишилась в Україні. Отож українці, в статусі гоїв, живуть під законами Яхве із Тори, Яника, Пахлика,Тігіпштейна, Табанштейна,Ківалштейна, Колісништейна. А ці "патриції" живуть в своє задоволення і ніхто їм не указ. А «Общак-Бюджет-2012 р.( відібрана мова, медицина, освіта, житло)»" і куплений "Беркут" у них завжди під рукою. "Богообрані" будуть транслюватись за рахунок гоїв України
зритель
4704 дн. тому
у 5 канала такая ж лицензия кстати есть. И, если б они думали головой, то не находились бы в такой... в таких рейтингах...Веди в 2004 мало кто знал Украину и все знали 5-й...
Телеглядач
4705 дн. тому
Чомусь мені здається, що якби 5 канал чи ТВі захотіли б запустити другу доріжку англійською - їм би не лише не дозволили би, а й десять попереджень і двадцять перевірок після такої заявки виписали б. А для Рабиновича - все, що завгодно. Не можна за законом? Не проблема - якісь "шахери-махери" вигадаємо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду