ДТВ може змінити назву на «Перец ТВ»

31 Травня 2011
8093
31 Травня 2011
13:00

ДТВ може змінити назву на «Перец ТВ»

8093
ДТВ може змінити назву на «Перец ТВ»

Російський холдинг «СТС Медіа» змінює концепцію і назву придбаного чотири роки тому телеканалу ДТВ. Один з робочих варіантів назви каналу - «Перец ТВ», пише газета «Коммерсантъ».

 

Канал в оновленому вигляді вийде в ефір восени цього року. Майбутня концепція ще не затверджена, але ядром аудиторії залишаться глядачі 25-45 років.

 

Над новою концепцією ДТВ працює колишній генеральний продюсер ТНТ Дмитро Троїцький, якого в травні призначили генеральним директором ДТВ. Серед прем'єр цього року - реаліті-шоу «Спокойной ночи, мужики».

 

Нагадаємо, що ДТВ був створений на базі телеканалу «Дарьял ТВ». У 2001 році 75% каналу придбала шведська Modern Times Group, яка у 2004 році викупила решту 25%. Навесні 2008 року власником 100% ДТВ став холдинг «СТС Медіа», ключовим акціонером якого є Modern Times Group.

 

У 2008 році колишній президент і гендиректор «СТС Медіа» Олександр Роднянський заявляв, що має намір зробити з ДТВ детективний канал. У 2009 році новою концепцією каналу було проголошене «гостросюжетне телебачення». Через рік керівництво холдингу визнало, що стратегія розвитку ДТВ себе не виправдала, а в ефір повернулася програма «Голі та смішні». Нині формат ДТВ позиціонується як «актуальна реальність».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8093
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду