ДТВ стає «Перцем»

15 Вересня 2011
6108
15 Вересня 2011
16:16

ДТВ стає «Перцем»

6108
ДТВ стає «Перцем»

Російський телеканал з 1 жовтня розпочинає мовлення під новим логотипом «Перец». Про це повідомляє піар-служба «СТС Медіа».

 

Нагадаємо, наприкінці травня з'явилася інформація про імовірність ребрендингу ДТВ на «Перец», однак точна концепція каналу була не визначена.

 

Як повідомляє «СТС Медіа», разом з брендом практично повністю зміниться сітка мовлення, у якій з'являться нові формати. Телеканал перетвориться на «гостре, смішне й актуальне телебачення, щоб кількісно і якісно розширити аудиторію».

 

Ключовий жанр нового каналу - реаліті у всіх формах, від реаліті-шоу до серіалів з реальними людьми. На «Перце» також з'являться гостросюжетні програми із зірками, скетч-шоу, сатира, тележурнали про життя в столиці та регіонах.

 

У новому сезоні на каналі вийдуть 10 нових програм. Головним проектом стане реаліті-шоу «Мама в законі» з Дмитром Нагієвим. Як писала «Детектор медіа», його українська версія вийде не «1+1». Також вийдуть програми з Михайлом Пореченковим, Богданом Титомиром, Олександром Реввою, Максимом Голополосовим (ведучий популярних на YouTube відеооглядів «+100500») та Володимиром Виноградовим («зірка» інтернету зі своїми армійськими байками).

 

«Перец» робить ставку на глядачів віком 25-59 років, ядром цільової аудиторії мають стати люди 35-45 років.

 

«Ми хочемо зробити перший несерйозний канал для дорослої аудиторії, яка буде рада розвагам зі смислом, а не просто хоче "тупо поржати"», - каже генеральний директор каналу Дмитро Троїцький.

 

Нагадаємо, що ДТВ був створений на базі телеканалу «Дарьял ТВ». У 2001 році 75% каналу придбала шведська Modern Times Group, яка у 2004 році викупила решту 25%. Навесні 2008 року власником 100% ДТВ став холдинг «СТС Медіа», ключовим акціонером якого є Modern Times Group.

 

У 2008 році колишній президент і гендиректор «СТС Медіа» Олександр Роднянський заявляв, що має намір зробити з ДТВ детективний канал. У 2009 році новою концепцією каналу було проголошене «гостросюжетне телебачення». Через рік керівництво холдингу визнало, що стратегія розвитку ДТВ себе не виправдала, а в ефір повернулася програма «Голі та смішні». До останнього часу формат ДТВ позиціонувався як «актуальна реальність».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6108
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Полубинский
4630 дн. тому
Канал мне не интересен
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду