detector.media
31.05.2011 13:00
ДТВ може змінити назву на «Перец ТВ»

Російський холдинг «СТС Медіа» змінює концепцію і назву придбаного чотири роки тому телеканалу ДТВ. Один з робочих варіантів назви каналу - «Перец ТВ», пише газета «Коммерсантъ».

 

Канал в оновленому вигляді вийде в ефір восени цього року. Майбутня концепція ще не затверджена, але ядром аудиторії залишаться глядачі 25-45 років.

 

Над новою концепцією ДТВ працює колишній генеральний продюсер ТНТ Дмитро Троїцький, якого в травні призначили генеральним директором ДТВ. Серед прем'єр цього року - реаліті-шоу «Спокойной ночи, мужики».

 

Нагадаємо, що ДТВ був створений на базі телеканалу «Дарьял ТВ». У 2001 році 75% каналу придбала шведська Modern Times Group, яка у 2004 році викупила решту 25%. Навесні 2008 року власником 100% ДТВ став холдинг «СТС Медіа», ключовим акціонером якого є Modern Times Group.

 

У 2008 році колишній президент і гендиректор «СТС Медіа» Олександр Роднянський заявляв, що має намір зробити з ДТВ детективний канал. У 2009 році новою концепцією каналу було проголошене «гостросюжетне телебачення». Через рік керівництво холдингу визнало, що стратегія розвитку ДТВ себе не виправдала, а в ефір повернулася програма «Голі та смішні». Нині формат ДТВ позиціонується як «актуальна реальність».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY