Янукович: Сьогоднi опозицiю ми бачимо в усiх ЗМI

27 Травня 2011
13917
27 Травня 2011
20:25

Янукович: Сьогоднi опозицiю ми бачимо в усiх ЗМI

13917
Янукович: Сьогоднi опозицiю ми бачимо в усiх ЗМI

В українських засобах масової інформації точиться відкрита дискусія i забезпечено свободу слова. Про це президент України Вiктор Янукович сказав журналістам у Варшаві (Польща) у п'ятницю 27 травня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

 «Сьогоднi ми бачимо, що в ЗМI йде вiдкрита дискусiя, нiхто нiкому не перешкоджає, дiйсно, i забезпечена свобода слова. Сьогоднi опозицiю ми бачимо в усiх ЗМI, присутня її точка зору», - заявив він.

 

Янукович наголосив, що дискусiя в ЗМI переконує в тому, що Україна рухається демократичним шляхом розвитку.

 

Коментуючи участь України у самiтi глав держав Центральної Європи, Янукович зазначив, що це є «цiлком закономiрним», оскiльки Україна є активним учасником демократичних процесiв, що вiдбуваються в Європi. «Цей самiт був яскравим пiдтвердженням того, що демократичнi процеси в Центральнiй i Схiднiй Європi є незворотними i вони, безумовно, є невiд'ємною складовою розвитку країн. Україна є активним учасником цих процесів», - наголосив президент.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13917
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cергей
4725 дн. тому
А то, что закрывают отделно взятые СМИ на самом деле так же проявление свободы слова? Например Антенну в Черкассах...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду