Савік Шустер отримав нагороду «Патріот футболу»

25 Травня 2011
11143
25 Травня 2011
11:41

Савік Шустер отримав нагороду «Патріот футболу»

11143
Савік Шустер отримав нагороду «Патріот футболу»

Тележурналіст Савік Шустер став номінантом громадської нагороди - зірки «Патріот футболу», заснованої всеукраїнською громадською організацією «Патріоти футболу України», повідомляє dynamo.kiev.ua.

 

Церемонія нагородження зіркою уболівальників «За патріотизм у футболі» пройшла в прямому ефірі на 5-му каналі у програмі «Українські пристрасті».

 

«Більшість уболівальників під час опитування в категорії "тележурналіст" назвали Савіка Шустера патріотом футболу. Не дивно, адже він один із перших активно підтримав і підтримував проведення "Євро-2012" в Україні у своїх рейтингових телепрограмах, неодноразово висвітлював проблеми підготовки до чемпіонату у своєму ток шоу "Шустер live" і запрошував відповідальних за їхнє вирішення в студію, чим, можливо, розрубав багато інтриг навколо "Євро"», - коментує президент організації «Патріоти футболу України» Вікторія Кулаковська.

 

У свою чергу Савік Шустер на запитання, що для нього означає патріотизм у футболі, відповів: «Це в першу чергу - любов до футболу. І якщо людина любить футбол, у неї є кумири, вона ніколи не буде поливати їх брудом, навіть у важких ситуаціях підтримувати».

 

Володарями зірок уже стали Олег Блохін, Андрій Шевченко, Леонід Буряк, Йожеф Сабо, Леонід Кравчук. А до кінця цього року зірки громадського визнання будуть вручені також Рінату Ахметову, Борису Колесникову і футбольному журналісту Артему Франкову.

 

Нагадаємо, у червні 2010 року «Савік Шустер студія» виробляла футбольне шоу «Африканські пристрасті» для Першого національного, а у квітні 2011 продакшн запустив футбольне ток-шоу «Українські пристрасті» на 5-му каналі.

 

У весняному сезоні 2011 року студія Савіка Шустера також готувала футбольне реаліті-шоу «Команда мрії» для телеканалу «Інтер», яке канал закрив через низькі показники після чотирьох випусків.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11143
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Евгений
4740 дн. тому
Организаторы, прежде чем назвать свою организацию, не додумались заглянуть в словарь и почитать значение слова "патриот", потому как "патриотом футбола" быть просто нельзя.
ф-1
4740 дн. тому
Супер фану Парамону тоже эту награду!Чем он хуже Шустера?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду