Ігор Шувалов: В Україні цензури немає. Є позиція власників ЗМІ

21 Травня 2011
17546
21 Травня 2011
21:23

Ігор Шувалов: В Україні цензури немає. Є позиція власників ЗМІ

17546
Ігор Шувалов: В Україні цензури немає. Є позиція власників ЗМІ
Радник глави Адміністрації президента Ігор Шувалов переконаний, що в Україні немає цензури. Про це він заявив в інтерв’ю журналу «Фокус».

«Немає в Україні цензури. У якоїсь частини журналістів є страх та очікування можливості цензури. Це зрозуміло та природно. Усе решта – позиція власників, - сказав він. – Канали, які прагнуть об’єктивності, втрачають рейтинги. ВВС програє Sky news, а CNN – Fox. А Fox та Sky займають цілком визначену позицію. І питання швидше не в об’єктивності, а у вмінні інформувати, якщо йдеться про новини. А якщо про журналістів, то у яскравості їх позиції».

Нагадаємо, політтехнолог з Росії Ігор Шувалов як радник Сергія Льовочкіна відповідає за «питання співпраці з іноземними медіа», а також, за словами глави СБУ Валерія Хорошковського, працює як консультант на каналі «Інтер».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17546
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду