Редакція «Шустер live»: Тимошенко не зверталася щодо участі у ток-шоу 20 травня

21 Травня 2011
9920
21 Травня 2011
06:34

Редакція «Шустер live»: Тимошенко не зверталася щодо участі у ток-шоу 20 травня

9920
Редакція «Шустер live»: Тимошенко не зверталася щодо участі у ток-шоу 20 травня

Редакція «Шустер live» заявляє,що екс-прем`єр-міністр Юлія Тимошенко не зверталася до редакцї  з проханням про участь в ефірі 20 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби «Савік Шустер студії».

 

Напередодні, 20 травня о 23:30 під час ефіру «Шустер live» вона з`явилася у студії, хоча її участь у програмі не планувалася

 

Під час ефіру екс-прем`єр наголосила, що не вчиняла злочини під час підписання газових угод за її прем`єрства. Пані Тимошенко намагалася дискутувати на цю тему з Інною Богословскою (Партія регіонів), яка коментувала зазначені угоди, не чекаючи своєї черги звернутися до глядачів. Також під час ефіру пані Тимошенко заявила про намір відстоювати своє право на розгляд її кримінальної справи у суді присяжних.

 

Коментуючи несподівану появу Юлії Тимошенко, ведучий Савік-Шустер сказав, що не кликав її на програму. На що екс-прем`єр заявила, що її прес-служба зверталася до «дівчат Шустера», щоб її запросили на ефір.

 

Присутня у студії шеф-редактор Lb.ua Соня Кошкіна сказала пані Тимошенко, що та має бути вдячна за можливість взяти участь у «Шустер live», адже, на відміну від екс-майора Миколи Мельниченка, який теж завітав до студії без запрошення, екс-прем`єру дали слово. Савік Шустер підкреслив, що не варто порівнювати колишнього прем`єра і Миколу Мельниченка, який здійснював записи у кабінеті президента.

 

Після цього пані Тимошенко подякувала Савіку Шустеру за можливість взяти участь у програмі. Вона зазначила, що для неї було дуже важливо отримати можливість звернутися до глядачів щодо газових угод і розгляду ї кримінальної справи.

 

Нагадаємо,  20 травня у «Шустер live» були заявлені теми «Комунальні платежі» і «Європа - Росія: як Україні не сісти між двох стільців?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9920
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
т.г.
4731 дн. тому
Я здогадувався, що Соня Кошкіна {CENSORED}, але не підозрював, що вона ТАКЕ ПАДЛО. Яке моральне право вона має повчати Ю.Тимошенко? І чому її ніхто не зупинив? Шустеру, видно, теж перепало на горіхи, бо перед паном Фьодоровичем ходить він ходором :-)
читатель-зритель
4733 дн. тому
Как после продажи Чепак себя Яныку можно верить редакции УТ-1? Может они там все такие. И как можно было устраивать судилище без присутствия обвиняемой? А кто-то в курсе как на западе часто журналисты становятся пресс-секретарями и как к ним после этого относятся коллеги?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду