Богословська: Варто розрізняти журналістські варіації на тему Моцарта

22 Травня 2011
18973
22 Травня 2011
17:14

Богословська: Варто розрізняти журналістські варіації на тему Моцарта

18973
Богословська: Варто розрізняти журналістські варіації на тему Моцарта
Народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська вважає, що журналісти не можуть висловлювати власні судження. Про це вона заявила 20 травня під час ефіру «Шустер live» на Першому національному, коментуючи виступ журналіста Віталія Портникова щодо президентських виборів у Росії.
  
«Кожний, за те, чим він займається, повинен відповідати. Тому подібного роду заяви люди мають розрізняти, це журналістські варіації на тему Моцарта»,  сказала пані Богословська.
 
Вона закликала ведучого Савіка Шустера до відповідальності: «У вас же серйозна програма, нам потрібно розрізняти, що оця людина  журналіст, він може молоти казна-що, ні за що не відповідаючи». Депутат нагадала пану Портникову, що той працює на «Радіо Свобода», де його «навчили пересмикувати факти».
 
Після цього пані Богословська нагадала екс-міністру оборони Анатолію Гриценку, що раніше тижневик «Дзеркало тижня. Україна», «де працює його дружина, раптом опублікував інформацію про те, що я володію землею в Харкові».

«Це називається в цивілізованому світі журналістським розслідуванням, а вважати, що скромний журналіст може забезпечити вам заголовки, Інно Германівно, в усіх засобах масової інформації України, вибачайте, ви тоді маєте взяти мене на роботу, якщо я такий піарщик вам вдалий»,  сказав Віталій Портников.
 
«Яке розслідування? Ви не зробили нічиго, ви тріпаєтеся, і все. Ну, це вже дуже важливо, все рівно ми доберемося все-таки з вами якось до теми, що таке журналістська професія»,  пообіцяла Інна Богословська.
 
З розшифровкою цього фрагменту програми можна ознайомитися тут.
 

Нагадаємо,  20 травня темами «Шустер live» були «Комунальні платежі» і «Європа - Росія: як Україні не сісти між двох стільців?».

 

«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18973
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4559 дн. тому
А Инна классно тогда Тимошенко выписала)))
Д567
4742 дн. тому
Инна Б. позорит всю нашу так наз. ЭЛИТУ. Её нельзя и близко подпускать к эфиру. Она же всем заткнула рот - и Портникову, и Гриценко, и Третьякову , и Савику - и все это проглотили. Очень жаль, что тогда в студии не нашлось ни одного человека, который бы дал бы ей достойный ответ и поставил бы (или посадил бы) её на место. А всего лишь надо было вызвать скорую из "дурки". А когда она, в припадке бешенства, "размазывала" Тимошенко, в студии мужчин не оказалось !
???
4742 дн. тому
филарет, твоя фамилия, случайно, не Гундяев ? Тупое рыло проглядывает из каждого слова твоего опуса. Если ты поддерживаешь эту больную на всю голову Инну Б., так ты от неё далеко не ушёл !
Психіатр і поціновувач краси
4744 дн. тому
"Все рівно ми ДОБЕРЕМОСЯ все-таки з вами якось до теми, що таке журналістська професія», – пообіцяла Інна Богохульська, а сама подумала: "Я ще до тебе ДОБЕРУСЯ! Слід сказати, що вона була на програмі Шустера "в ударі". В таких випадках самої госпіталізації замало. Треба гамівну сорочку і кляп. Ех, а колись була нiби вродлива жінка...
филарет
4744 дн. тому
Богословская - умница! Вставила мошеннице по самое небалуйся. Скоро суд, потом нары и жизнь тюремной ковырялки. Суши сухари циля владимировна и учись шить рукавицы. Будет суд, будет прецедент, после цили и остальной бютовской шушвали пойдут по этапу и нынешние, может так потихоньку наша юкрейн и станет более-менее цивилизованной страной. Для этого не одно поколение смениться должно. Пока холуйство и раболепие из сознания населения не уйдёт, толку не будет. Будут только аферюжки и воришки в особо крупных размерах при фанатической поддержке тупорылой части населения. Аминь.
Вой
4745 дн. тому
богословській до інтелекту Портникова як до неба рачки. Тупе бездарне базікало - це про неї.
к765
4745 дн. тому
йоман рот, по сусідству висити новина про те що наш режисер отримав нагороду Канн, а ТК виділяє цю "жовтуху" жирним шрифтом...
Мииша
4745 дн. тому
Тимошенко, перелогиньтесь.
Пост
4745 дн. тому
CENSORED, когда ж ты уже заткнешься! До власти, падла, дорвалась, теперь рот свой паршивый разевает по поводу и без повода! С..ка!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду