Міліція порушила кримінальну справу за фактом підпалу авто закарпатського редактора

19 Травня 2011
15962
19 Травня 2011
18:09

Міліція порушила кримінальну справу за фактом підпалу авто закарпатського редактора

15962
Міліція порушила кримінальну справу за фактом підпалу авто закарпатського редактора

Міліція порушила кримінальну справу за фактом підпалу автомобіля засновника і головного редактора газети «Чорна Гора» Володимира Мочарника у Виноградові на Закарпатті. Про це ТК повідомила прес-офіцер Виноградівського РВ УМВС Оксана Кобзаренко.

 

Проте сам пан Мочарник сказав ТК, що не вірить у те, що винних покарають.

 

Нагадаємо, інцидент стався у ніч на 18 травня. Володимир Мочарник пов'язує його зі своєю журналістською діяльністю. «Я пишу неупереджено про те, що бачу. А бачу процеси неприємні, руйнівні. Позаяк моя газета незалежна, то виходять і досить гострі статті. Я описую, як проходять сесії, події навколо фігур районного політикуму. Виноградів - прикордонне місто, тут при владі багато контрабандистів, хлопців, які заробляли і заробляють не зовсім законними шляхами. Очевидно, їм не дуже подобаються мої статті», - вважає він.

 

У 2003 році у будинок Володимира Мочарника через вікно закинули вибухівку, яка не здетонувала. Тоді була порушена кримінальна справа, але винних не знайшли.

 

Володимир Мочарник видає свій інформаційний духовно-просвітницький тижневик «Чорна Гора» вже протягом 12 років. Він не належить до жодної партії і є священиком. Також пан Мочарник очолює незалежну профспілку підприємців Виноградова, яка організувалася під час «податкового майдану», нещодавно долучався до організації Дня гніву у Виноградові.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15962
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду