У Варшаві влітку відкривають міжнародний трансляційний центр «Євро-2012»

16 Травня 2011
8009
16 Травня 2011
13:45

У Варшаві влітку відкривають міжнародний трансляційний центр «Євро-2012»

8009
У Варшаві влітку відкривають міжнародний трансляційний центр «Євро-2012»

У Варшаві влітку планують відкрити Міжнародний трансляційний центр, який обслуговуватиме футбольний турнір «Євро-2012». Про це повідомив директор місцевого оргкомітету «Євро-2012 Польща» Адам Олькович в інтерв'ю «Укрінформу».

 

«У травні або на початку червня нинішнього року ми проведемо у варшавському центрі Expo XXI, де під час чемпіонату функціонуватиме Міжнародний трансляційний центр, першу прес-конференцію. Ми маємо всі технічні дані Expo XXI, необхідні для подальшого поділу об'єкту на сектори, студії, кабіни між усіма зацікавленими сторонами», - сказав він.

 

За словами директора турніру у Польщі, зараз триває процес збору заявок від країн, які бажають вести трансляції з цього центру. Право на телетрансляцію вже отримали зацікавлені суб'єкти з понад 150 країн світу, повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

 

Також пан Олькович зазначив в інтерв'ю, що спільно з польським телебаченням (TVP), що отримало від УЄФА право на трансляцію всіх матчів «Євро-2012», планується створити фан-зони, які не матимуть статусу УЄФА, у 212 великих і маленьких містах країни. За його словами, вони вже узгодили з УЄФА, що телевізійний сигнал на великі екрани в цих містах надаватиметься за символічну плату.

 

Катерина Лихогляд, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8009
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду