Коментатора «Євробачення» за матюки від ефіру не відсторонятимуть

11 Травня 2011
19125
11 Травня 2011
16:38

Коментатора «Євробачення» за матюки від ефіру не відсторонятимуть

19125
Коментатора «Євробачення» за матюки від ефіру не відсторонятимуть

Коментатора міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2011» Тимура Мірошниченка, який 10 травня під час першого півфіналу «Євробачення» вжив в ефірі нецензурну лексику, не відсторонятимуть від коментування. Про це у коментарі ТК сказав генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкедорф.

 

«Учора був технічний збій по всіх коментаторських кабінках: усі вони не працювали. У районі коментаторських кабінок була дуже напружена нервова ситуація. Оскільки багато країн (висвітлюють), метушня - люди слабко себе контролювали», - пояснив пан Бенкендорф інцидент.

 

За його словами, Тимур Мірошниченко не знав, що глядачі його чують, тому що зв'язок постійно уривався.

 

«Звісно, це не дає приводу ведучому не контролювати себе. І з Тимуром учора увечері і сьогодні зранку була проведена бесіда. Він продовжить коментувати, тому що він професіонал. Я його попросив, що б не сталося, контролювати свої емоції», - наголосив керівник НТКУ.

 

Єгор Бенкендорф запропонував усім зосередитися не на негативі та казусі, що стався 10 травня, а на підтримці учасника від України - Міки Ньютон, яка виступатиме в другому півфіналі 12 травня.

 

Як повідомляла «Дуся», після оголошення учасниці від Норвегії Тимур Мірошниченко видав: «Вы за***ли, б***! Оба, б***!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19125
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Созе
4754 дн. тому
по крайней мере видно,что он любит свою работу.Если бы он случайно не проявил эмоции,было бы понятно,что его работа ему нужна только как средство зароботка.А так-он болеет за свою работу и свою страну.
sea
4754 дн. тому
було б на кого, може й відсторонили
Він сам себе "звільнив"
4754 дн. тому
Цей недоучений коментатор сам себе звільнив - його тепер будуть слухати менше людей (хоча - куди ж менше? (див. долю трансляції)). Будуть дивитись Євробачення по "первому". От так втрачаються рейтинги.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду