detector.media
11.05.2011 16:38
Коментатора «Євробачення» за матюки від ефіру не відсторонятимуть

Коментатора міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2011» Тимура Мірошниченка, який 10 травня під час першого півфіналу «Євробачення» вжив в ефірі нецензурну лексику, не відсторонятимуть від коментування. Про це у коментарі ТК сказав генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкедорф.

 

«Учора був технічний збій по всіх коментаторських кабінках: усі вони не працювали. У районі коментаторських кабінок була дуже напружена нервова ситуація. Оскільки багато країн (висвітлюють), метушня - люди слабко себе контролювали», - пояснив пан Бенкендорф інцидент.

 

За його словами, Тимур Мірошниченко не знав, що глядачі його чують, тому що зв'язок постійно уривався.

 

«Звісно, це не дає приводу ведучому не контролювати себе. І з Тимуром учора увечері і сьогодні зранку була проведена бесіда. Він продовжить коментувати, тому що він професіонал. Я його попросив, що б не сталося, контролювати свої емоції», - наголосив керівник НТКУ.

 

Єгор Бенкендорф запропонував усім зосередитися не на негативі та казусі, що стався 10 травня, а на підтримці учасника від України - Міки Ньютон, яка виступатиме в другому півфіналі 12 травня.

 

Як повідомляла «Дуся», після оголошення учасниці від Норвегії Тимур Мірошниченко видав: «Вы за***ли, б***! Оба, б***!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY