Львівська та Севастопольська ТРК проведуть телеміст до дня Перемоги

9 Травня 2011
13876
9 Травня 2011
11:25

Львівська та Севастопольська ТРК проведуть телеміст до дня Перемоги

13876
Львівська та Севастопольська ТРК проведуть телеміст до дня Перемоги
Львівська обласна і Севастопольська регіональна державні телерадіокомпанії проведуть 9 травня 60-хвилинний телеміст «Львів - Севастополь», присвячений 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Про це повідомляє УНІАН.
 
Телеміст відбудеться у прямому ефірі з 18.00 до 19.00.
 
За словами генерального директора Львівської обласної державної телерадіокомпанії Володимира Палиги, у телемості очікується участь ветеранів війни, представників керівництва і громадськості двох регіонів: «Минулого року вперше, у півторагодинному форматі, пройшов такий телеміст, і я хотів би, щоб подібний зв`язок між нашими регіонами став традиційним. Думаю, він таким буде, і таким він, власне, вже стає», - сказав Володимир Палига.
 
Як вважає пан Палига, «Україну роз’єднують політикани, з’єднувати повинні політики, але я вважаю, що найбільшу роль у цьому мають відігравати журналісти. Ми повинні об’єднувати Україну». 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду