Інформація про загибель журналістки Тетяни Єрушевич не відповідає дійсності

8 Травня 2011
9069
8 Травня 2011
19:53

Інформація про загибель журналістки Тетяни Єрушевич не відповідає дійсності

9069
Інформація про загибель журналістки Тетяни Єрушевич не відповідає дійсності

Сьогодні, 8 травня, ряд інтернет-видань поширили чутки про трагічну загибель журналістки і письменниці з Івано-Франківська Тетяни Єрушевич. Зокрема, некролог опублікував портал «Буквоїд». 

 

ТК зв`язалася з колегою пані Єрушевич за виданням «Галицький кореспондент» письменником Тарасом Прохаськом. Він цю інформацію спростував.

 

У коментарях ТК головний редактор «Буквоїда» Сергій Руденко пояснив, що дані про «інцидент»  надійшли з джерела, якому він довіряє. На порталі автором публікації було зазначено голову обласної Івано-Франківська організації Спілки письменників України Євгена Барана

 

«Наразі підтвердження про загибель чи спростування немає. Я зняв цю публікацію і ніколи не надрукував би її, аби це були факти з нікуди. Повідомлення Євгена Барана жодних сумнів щодо достовірності не викликало», - сказав Сергій Руденко. За його словами, зараз зв’язатися з Тетяною Єрушевич Євгену Барану не вдається, а до цього пан Баран виходив з СМС, у якому повідомлялося про трагічну подію.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9069
Читайте також
02.12.2009 14:52
Данило Яневський, для «Детектор медіа»
21 954
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ТК
4759 дн. тому
Qcumber, дякуємо за уточнення!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду