УМХ вивів на самоокупність свій російський бізнес і дистрибуцію

29 Квітня 2011
3645
29 Квітня 2011
08:29

УМХ вивів на самоокупність свій російський бізнес і дистрибуцію

3645
УМХ вивів на самоокупність свій російський бізнес і дистрибуцію

Консолідована виручка Українського медіахолдингу (УМХ; United Media Holding - UMH) 2010 року становила $113,746 млн. Це на 28,6% більше за результат 2009 року, повідомляє прес-служба компанії із посиланням на дані управлінського звіту відповідно до IFRS.

 

Показник EBITDA загалом по групі збільшився на 57,8% і склав $18,608 млн.

 

При цьому УМХ отримав консолідований чистий прибуток у розмірі $4,15 млн, тоді як 2009 року група спрацювала у збиток ($4,173 млн).

 

Як зазначається у повідомленні, 2010 року вперше плюсовий результат показали інвестиційні проекти - видавничий бізнес у Росії та дистрибуція. Зокрема, виручка компанії в Росії зросла на 39% до $48,859 млн, додатна EBITDA склала $0,614 млн. Нагадаємо, холдингу належить мережа торгівлі пресою «Твоя преса».

 

До найбільших досягнень останнього часу УМХ зараховує запуск Forbes, купівлю «Нашего Радио» та NRJ, а також отримання «Теленеделей» 8-го місця у ранкінгу видань за аудиторією у Росії.

 

Після придбання KP media, вважає УМХ, його частка інтернет-аудиторії зросла до 48%, що дає йому першість серед холдингів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3645
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду