В «Известиях» змінилося керівництво

22 Квітня 2011
21434
22 Квітня 2011
13:20

В «Известиях» змінилося керівництво

21434
В «Известиях» змінилося керівництво

У російській газеті «Известия» відбулися кадрові зміни: головою ради директорів призначений Арам Габрелянов, а головним редактором - Олександр Малютін. Про це повідомляє «Маркер».

 

Арам Габрелянов - засновник видавничого дому News Media (видавець газети «Жизнь» і порталу LifeNews), а також заступник генерального директора холдингу «Национальная медиагруппа» (з лютого 2011 року), якому належать «Известия».

 

Олександр Малютін дотепер працював заступником головного редактора журналу Forbes. Раніше був головним редактором «Маркера», до цього очолював журнал SmartMoney, працював у виданнях «Газета», gazeta.ru і «Коммерсантъ». Роботу в «Известиях» він розпочне за два тижні.

 

«Я вдячний колишньому редактору Віталію Абрамову, який очолив "Известия" у тяжку хвилину, і вважаю, що він гідно керував виданням. Просто настав момент, коли потрібно трохи переформатувати газету з ухилом у ділову журналістику», - пояснив зміну головреда Арам Габрелянов.

 

За інформацією Lenta.ru, попередній головний редактор Віталій Абрамов, який очолював газету з 2009 року, переходить на роботу в новий медіапроект.

 

Перед новим головним редактором поставлені завдання інтеграції контенту в мережу, інтернет-монетизації сайту і розробки додатків для iPhone і iPad. «Що стосується контенту, очевидно, що газета залишиться суспільно-політичним виданням, але діловий блок стане більшим», - зазначив пан Малютін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду