detector.media
06.04.2011 14:14
Екс-журналіст «Корреспондента» знімає телефільм про корупцію довкола Євро-2012
Для європейського телеканалу

Екс-журналіст щотижневого журналу «Корреспондент» Павло Глумін приступив до роботи над телевізійним документальним фільмом про Євро-2012. Про це ТК особисто повідомив Павло Глумін, який є автором та режисером проекту.

 

Картина, за словами пана Глуміна, присвячена «гігантським масштабам розкрадання в Україні фінансових засобів, які виділяються на підготовку країни до Євро-2012,  і можливості оголошення державою дефолту після проведення цього турніру».

 

Фільм знімається для одного з європейський телеканалів, назву якого за згодою сторін не афішується до закінчення роботи над картиною.

 

«Згідно з думками багатьох європейських та вітчизняних експертів, саме після проведення Україною наступного літа своєї частини чемпіонату Європи можливість офіційного оголошення перед світовими кредиторами нездатності розплатитися по зовнішнім позикам буде як ніколи реальною. Саме об\'єктивне з\'ясування того, чи справді країна котиться в ретельно замасковану владою економічну прірву, і є головним завданням фільму», - коментує  журналіст.

 

Як підкреслив Павло Глумін, джерело фінансування фільму не має ніякого відношення до сучасної української опозиції.

 

Зйомки картини пройдуть протягом квітня-липня 2011 в багатьох містах України. Пост-продакшн передбачається завершити до вересня.

 

Як зазначає журналіст, спеціально для цього проекту він пішов з журналу «Корреспондент», в якому працював 4 роки після переїзду з Росії до України.

 

Довідка:

 

Павло Глумін народився 1977 року в Нижньому Новгороді (Росія). Працював у різних російських ЗМІ. До переїзду в Україну протягом декількох років працював в медіа-структурах екс-губернатора Чукотського автономного округу Романа Абрамовича. З березня 2007 по квітень 2011 року був журналістом журналу «Кореспондент».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY