detector.media
04.04.2011 18:15
Кулінарне шоу Герасим’юк взяло частку 4,52%

2 квітня прем'єра проекту Ольги Герасим'юк «Життя на смак» виробництва ISTIL Studios на ТРК «Україна» взяла показники, нижчі за середні каналу.

 

Проект вийшов о 9-й ранку і мав рейтинг 0,55%, частку 4,52%за «Вся Україна» та рейтинг 0,84%, частку 6,1% за «50 тис.+», аудиторія 18+ (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

Середня частка ТРК «України» за минулий тиждень (28 березня - 4 квітня) становила 10,78% («50 тис.+» - 10,72%).

 

Нагадаємо, «Життя на смак» - кулінарне шоу. кожному випуску програми - свій зірковий гість. Героями перших випусків шоу стануть ведучий і шоумен Максим Неліпа, актор Борис Барський, співачка Євгенія Власова та міс Україна-Всесвіт 2010 Анна Пославська. Шоу складається з кількох блоків. Спершу близькі люди  з юності гостя проекту приготують і передадуть улюблену страву дитинства, а також розкажуть про кулінарні звершення гостя в молодості. Для цього знімальна група спеціально вирушить на батьківщину героя програми. Далі сам гість шоу проведе майстер-клас з приготування своєї фірмової страви. Потім разом з ведучою гість програми спробує приготувати страву, яку він ніколи не готував, але мріяв про це.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за тиждень 28 березня - 4 квітня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY