Коломойський хоче запустити єврейський телеканал

4 Квітня 2011
13781
4 Квітня 2011
18:02

Коломойський хоче запустити єврейський телеканал

13781
Коломойський хоче запустити єврейський телеканал

Ігор Коломойський, медіавласник та президент Європейської ради єврейських організацій, хоче запустити найближчим часом єврейський новинний телеканал основними світовими мовами. Цю ідею він виголосив на Єврейському форумі Європи в Парижі 4 квітня, пише MIGnews.

 

Ігор Коломойський підкреслив, що в найближчі півроку цей телеканал зможуть приймати не лише в Європі, але в США і Канаді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13781
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4771 дн. тому
Зачем запускать еврейский канал если итак медиа всё еврейское?
Телеглядач
4771 дн. тому
"Новинний єврейський канал"... А чим він відрізнятиметься від решти новинних каналів? Що в ньому буде єврейського, якщо він транслюватиме свої програми не на івриті, а "основними світовими мовами"? Ведучі працюватимуть у кіпах? Коротше кажучі... Коломойському нема куда гроші дівати...
Угу
4771 дн. тому
Коли вже хтось запустить щось українське в цій державі?
Те, що треба!
4771 дн. тому
Нарешті він зробить щось корисне для України!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду