Іван Дорн вестиме «Excite-шоу» на «MTV Україна»

31 Березня 2011
21602
31 Березня 2011
18:27

Іван Дорн вестиме «Excite-шоу» на «MTV Україна»

21602
Іван Дорн вестиме «Excite-шоу» на «MTV Україна»

Іван Дорн став ведучим «Excite-шоу» на «MTV Україна». Про це повідомляє прес-служба.

 

Проект стартує 8 квітня. За форматом три дівчини змагатимуться за героя програми. А він у свою чергу разом з ведучим вигадуватиме різні випробування для дівчат.

 

Нагадаємо, Іван Дорн разом з Василісою Фроловою веде шоу «1+1» «Зірка+зірка-2». Таке запрошення він отримав після перемоги в першому сезоні цього шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду