detector.media
29.03.2011 14:38
Канал UBR оновив дизайн та інформаційне наповнення (ФОТО)
Канал UBR оновив дизайн та інформаційне наповнення (ФОТО)

Діловий канал Ukrainian Business Resource (UBR) оновив графічний стиль каналу, його формат, а також інформаційне наповнення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Із 26 березня змінився логотип каналу, оформлення студії і всі графічні елементи UBR, які відтепер зроблені у червоному кольорі.

 

Окрім цього, на каналі стартував новий проект «Інформаційний вечір», який виходитиме у слоті 20:00-22:00. В рамках програми ведучий у прямому ефірі підбиває підсумки основних подій дня і аналізує актуальні економічні, політичні і соціальні тенденції України і світу. Гості студії - великі гравці ринку, експерти.

 

«Для сучасного темпу життя восьма година вечора є своєрідною межею. З одного боку, потік подій стає меншим, з іншої - за день набирається така кількість новин, що виникає потреба чітко розділяти і класифікувати їх за важливістю і низкою інших критеріїв. Саме тому нами було прийнято рішення розширити уже звичний для нашого глядача формат Breaking News концентрованим аналітичним медіапродуктом», - говорить Михайло Іртлач, директор з маркетингу UBR.

 

 

UBR

 

 

 

UBR

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY