Мінекономіки погодило надання НТКУ 44,09 млн грн на трансляцію програм

28 Березня 2011
16616
28 Березня 2011
13:25

Мінекономіки погодило надання НТКУ 44,09 млн грн на трансляцію програм

16616
Мінекономіки погодило надання НТКУ 44,09 млн грн на трансляцію програм

Національна телекомпанія України 28 лютого отримала погодження від Міністерства економіки на проведення закупівель «у одного учасника» послуг з трансляції телебачення на загальну суму 44,09 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише видання «Наші гроші».

 

Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення надасть послуги на 35,20 млн грн. ВАТ «Укртелеком» отримав контракти на 1,25 млн грн. Решту грошей отримають регіональні підприємства Концерну РРТ. А саме: ДП «Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр» - 2,72 млн грн, Харківський ОРТПЦ - 1,91 млн грн, РТПЦ АР Крим - 2,99 млн грн.

 

Нагадаємо, за розповсюдження програм заборгованість НТКУ станом на 28 лютого 2011 року становить 16 мільйонів 544 тисячі 80 гривень.

 

За словами генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа, у 2010 році НТКУ сплатила борг за розповсюдження програм 60,2 млн грн. Справи про повернення боргів розглядаються в судах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16616
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
монтажер
4784 дн. тому
наконец-то начали подымать имидж национального тв.А то никто не заботилмся о нем столько лет...Обидно .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду