Без додаткової угоди Концерн РРТ 26 вересня не включить НТКУ

10 Вересня 2010
13158
10 Вересня 2010
14:09

Без додаткової угоди Концерн РРТ 26 вересня не включить НТКУ

13158
Без додаткової угоди Концерн РРТ 26 вересня не включить НТКУ

Перший національний має укласти додаткову угоду до Державного контракту між Концерном РРТ та НТКУ на телекомунікаційну послугу з виконання державного замовлення на розповсюдження телепрограм, оскільки строк діючої закінчується 25 вересня. Про це йшлося під час спільної наради в Державному комітеті телебачення та радіомовлення України 9 вересня за участі представників НТКУ, НРКУ і Концерну РРТ, повідомляє сайт комітету.

 

Президент Концерту РРТ Анатолій Антоненко у коментарі ТК зазначив, що додаткова угода повинна бути укладена. «Не буде угоди, то послуга не може надаватися. Вони з нами підписали контракт до 25 вересня, якщо не буде додаткової угоди, то ми не матимемо права надавати послугу і 26 вересня ми їх не включимо», - сказав він.

 

Під час наради також розглядались питання про стан заборгованості національних мовників перед Концерном за надання послуг з трансляції програм, виготовлених за державним замовленням, причини її виникнення та шляхи погашення, а також  про хід судових справ за позовами операторів зв'язку до НТКУ.

 

Щоб подібні ситуації в подальшому не виникали, вирішено запропонувати Міністерству транспорту та зв'язку України розробити спільний з Державним комітетом телебачення та радіомовлення законопроект, що передбачатиме пільгові тарифи на телекомунікаційні послуги Концерну РРТ для державних телерадіокомпаній. Проте, до ухвалення такого закону вже зараз Держкомтелерадіо звернеться до Міністерства фінансів України щодо зменшення тарифів на послугу Концерну пропорційно частці недофінансування обсягів трансляції державних телепрограм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду