Партія регіонів сплатить Першому національному 160 тис. грн за трансляцію з’їзду

22 Березня 2011
20009
22 Березня 2011
18:29

Партія регіонів сплатить Першому національному 160 тис. грн за трансляцію з’їзду

20009
Партія регіонів сплатить Першому національному 160 тис. грн за трансляцію з’їзду

23 березня о 13:15 Перший Національний в прямому ефірі покаже збори депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як повідомив «Детектор медіа» генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, за годину ефіру ПР сплатила 160 тис. грн. - відповідно до рекламних розцінок каналу.

 

«Это обычная практика для нашего канала. Мы открыты для всех политических сил, поскольку такие трансляции дают хорошие показатели телесмотрения. Для примера, в прошлом году в эфире Первого Национального зрители могли увидеть партийные съезды "Сильной Украины", "Нашей Украины", Партии Регионов. Мы сработали как равноправные партнеры, был заключен договор по рекламным расценкам Первого Национального, а размер полученной нами суммы - 160 000 гривен за час эфира - отсечет любые досужие разговоры о непрозрачности схем финансирования», - зазначив Бенкендорф.

 

За його словами, НТКУ дуже радіє цим грошам. Вони будуть спрямовані на фінансування першочергових потреб телекомпанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20009
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кент
4803 дн. тому
было бы удивительно,емли бы при слове "заплатили" и "первому" на вылез бы какой то типа "допитливий" и не начал пускть волны.Ведь черным по белому везде написано 120тыс гривен =и тут появляется очередная кассандра и юобавляет ноль...ну откуда они ...ть все берутся эти"провидцы" и "изобилчители",-не из тех ли 150ти,которых уволили в прошлом году с первого ?
допитливий
4803 дн. тому
Партія регіонів заплатить Першому 1,2 млн грн за трансляцію свого форуму 28-10-2010 29 жовтня о 18:00 Перший національний телеканал розпочне трансляцію форуму Партії регіонів «Будуємо нову країну». Трансляція здійснюватиметься на комерційній основі: київська обласна організація ПР сплатить Національній телекомпанії України 1,231 млн грн. Про це повідомляє портал «Дело» (Delo.ua), зазначаючи, що вартість трансляції розкрила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко. У комерційному відділі НТКУ «Делу» повідомили, що до 21:00 в ефірі каналу немає комерційної реклами. Отже, робить висновок видання, з’їзд транслюватиметься у якості ефірної програми, а не реклами. ************ Коли цифри достовірні?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду