Щодо побиття Мальчевського порушена кримінальна справа

21 Березня 2011
14795
21 Березня 2011
18:22

Щодо побиття Мальчевського порушена кримінальна справа

14795
Щодо побиття Мальчевського порушена кримінальна справа

Після побиття директора з розвитку ТРК «Україна» Андрія Мальчевського порушена кримінальна справу за фактом хуліганства. Про це ТК повідомила прес-офіцер охорони метрополітену Наталія Керницька.

 

За її словами, зараз проводиться перевірка, вже опитані інші учасники конфлікту: свідки та підлітки, які брали участь у бійці.

 

Пані Керницька зазначила, що у свідченнях свідків вони не знайшли підтвердження інформації про міліціонера, який не надав допомогу потерпілому.

 

«Якби він одразу звернувся до нас, усе було б набагато швидше. За словами свідків, він відмовився від додаткової допомоги і сказав, що за ним зараз приїде дружина. І до чергових у метро він не звертався. У кожному вагоні є кнопка, яка напряму з'єднує з механіком, який веде потяг», - сказала вона.

 

Як вже повідомляла ТК, у ніч з 10 на 11 березня у потязі метро футбольні хулігани побили Андрія Мальчевського. Зараз він перебуває у військовому госпіталі. У коментарі ТК, пан Мальчевський наголошував, що за словами свідків, які надавали йому допомогу, черговий міліціонер на станції «Харківська» допомоги побитому не надав і швидку не викликав. «Швидку викликала моя дружина та друзі, які під'їхали до метро. Зранку ми подзвонили за страховою, і швидка відвезла мене у військовий госпіталь», - сказав він. Міліцію викликала швидка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14795
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
glo
4790 дн. тому
даже если к дежурному милиционеру в метро не обращались, где он был и почему не следил за порядком на станции..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду