detector.media
21.03.2011 18:22
Щодо побиття Мальчевського порушена кримінальна справа

Після побиття директора з розвитку ТРК «Україна» Андрія Мальчевського порушена кримінальна справу за фактом хуліганства. Про це ТК повідомила прес-офіцер охорони метрополітену Наталія Керницька.

 

За її словами, зараз проводиться перевірка, вже опитані інші учасники конфлікту: свідки та підлітки, які брали участь у бійці.

 

Пані Керницька зазначила, що у свідченнях свідків вони не знайшли підтвердження інформації про міліціонера, який не надав допомогу потерпілому.

 

«Якби він одразу звернувся до нас, усе було б набагато швидше. За словами свідків, він відмовився від додаткової допомоги і сказав, що за ним зараз приїде дружина. І до чергових у метро він не звертався. У кожному вагоні є кнопка, яка напряму з'єднує з механіком, який веде потяг», - сказала вона.

 

Як вже повідомляла ТК, у ніч з 10 на 11 березня у потязі метро футбольні хулігани побили Андрія Мальчевського. Зараз він перебуває у військовому госпіталі. У коментарі ТК, пан Мальчевський наголошував, що за словами свідків, які надавали йому допомогу, черговий міліціонер на станції «Харківська» допомоги побитому не надав і швидку не викликав. «Швидку викликала моя дружина та друзі, які під'їхали до метро. Зранку ми подзвонили за страховою, і швидка відвезла мене у військовий госпіталь», - сказав він. Міліцію викликала швидка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY