У Лівії зникли безвісти троє журналістів AFP

21 Березня 2011
9982
21 Березня 2011
12:39

У Лівії зникли безвісти троє журналістів AFP

9982
У Лівії зникли безвісти троє журналістів AFP

У Лівії, в районі міста Тобрук на сході країни, зникли безвісти троє журналістів - спеціальний кореспондент AFP в Лівії Дейв Кларк, фотокореспондент кенійського бюро цього ж інформагентства Роберто Шмідт і фотограф, який їх супроводжував, Джо Рейдл. Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на радіо «Маяк».

 

Востаннє журналісти виходили на зв'язок 18 березня ввечері, повідомляючи електронною поштою про намір вирушити наступного дня в населений пункт, розташований за 30 кілометрів від Тобрука. Там кореспонденти повинні були зустрітися з представниками лівійської опозиції і поспілкуватися з біженцями, постраждалими від дій правлячого режиму. З того часу від них не надходило жодних відомостей.

 

Як зазначається, трохи раніше в районі Адждабії, також у східній частині країни, зникли безвісти чотири журналісти The New York Times, яких, як з'ясувалося пізніше, захопили представники лівійської влади. Репортери наразі перебувають в одній із тюрем Тріполі, однак, за словами сина лівійського лідера Сейф Аль-Іслам Каддафі, всі вони будуть звільнені найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9982
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду