detector.media
21.03.2011 12:39
У Лівії зникли безвісти троє журналістів AFP

У Лівії, в районі міста Тобрук на сході країни, зникли безвісти троє журналістів - спеціальний кореспондент AFP в Лівії Дейв Кларк, фотокореспондент кенійського бюро цього ж інформагентства Роберто Шмідт і фотограф, який їх супроводжував, Джо Рейдл. Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на радіо «Маяк».

 

Востаннє журналісти виходили на зв'язок 18 березня ввечері, повідомляючи електронною поштою про намір вирушити наступного дня в населений пункт, розташований за 30 кілометрів від Тобрука. Там кореспонденти повинні були зустрітися з представниками лівійської опозиції і поспілкуватися з біженцями, постраждалими від дій правлячого режиму. З того часу від них не надходило жодних відомостей.

 

Як зазначається, трохи раніше в районі Адждабії, також у східній частині країни, зникли безвісти чотири журналісти The New York Times, яких, як з'ясувалося пізніше, захопили представники лівійської влади. Репортери наразі перебувають в одній із тюрем Тріполі, однак, за словами сина лівійського лідера Сейф Аль-Іслам Каддафі, всі вони будуть звільнені найближчим часом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY