Герман вважає, що Тимошенко дає вказівки стежити за Кисельовим

19 Березня 2011
16837
19 Березня 2011
11:24

Герман вважає, що Тимошенко дає вказівки стежити за Кисельовим

16837
Герман вважає, що Тимошенко дає вказівки стежити за Кисельовим

Заступник глави Адміністрації президента України Ганна Герман заявила, що деякі політики дають указівки стежити за журналістами. Приводом до цього стала заява лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко 18 березня під час «Великої політики» на телеканалі «Інтер» про те, що їй відомо про зустріч ведучого Євгенія Кисельова з депутатом від Партії регіонів Інною Богословською напередодні ефіру. Про це вона сказала в коментарі УНІАНу.

 

«Мене у цій ситуації стривожило ось що: в Україні, як виявляється, стежать за журналістами. Адже те, що Юлія Тимошенко заявила у прямому ефірі, що вона знає, куди ходив Кисельов, де він був у цей день, на цю годину, означає, що за Кисельовим стежать. А якщо в країні стежать за журналістом політики, звідки би вони не були - від влади чи з опозиції - це викликає однакову величезну тривогу», - наголосила пані Герман.

 

Тому, за її словами, «це є свідченням того, що політики, які на словах захищають демократію, про суть демократії не мають жодного поняття».

 

Нагадаємо, 18 березня під час ефіру шоу Юлія Тимошенко запитала Євгенія Кисельова, що він робив в офісі Інни Богословської. У відповідь депутат зазначила: «Ми обговорювали Булгакова. Оскільки сьогодні було проголосовано святкування 120 років. Євгеній (Кисельов. - ТК) займається документальним проектом на каналі». А згодом Євгеній Кисельов підтвердив цю інформацію, заявивши у відповідь на повторне запитання Юлії Тимошенко: «Інна Германівна вже це пояснила». Він також додав: «Свобода слова - це те, що ви в студії "Великої політики". А я маю право зустрічатися з усіма політичними силами».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16837
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4795 дн. тому
Бгословская очень слабо подготовлена. Уровень аргументации ниже плинтуса, глаза не горят, поведение хамское. Что уже с ней не делают - не помогает. Слабенькие говорящие головы - уровень доверия за всеми иследованиями 3-6 % (Богословская, Бондаренко,Колисниченко) Получше дела в Зубанова,Ефремова, Олийныка. Ну просто некому ходить на эфиры, одна дискредитация партии... Берегите Герман как бриллиант и не выставляйте Киселева как лоха. Они еще пригодятся. Не для грязной работы
Рефери
4795 дн. тому
Как первый зам Комитета по духовности и культуре Богословская лоббирует постановление по Булгакову (в плюс Богословской). Встречается в день принятия постановления с Киселевым, который снимает на эту тему фильм (в плюс Киселеву). Но почему-то в тот же день или на следующий день предстоит эфир с Тимошенко (минус и Богословской, и Киселеву). Тимошенко в эфире признается, что следит за Киселевым или за Богословской (минус Тимошенко). Появляется Герман и уличает Тимошенко в слежке за журналистами (плюс Герман). Юля в минусе, Герман в плюсе, Богословская и Киселев остались при Булгакове...
Алегарф
4795 дн. тому
http://demotivators.org.ua/b/v/224685
Алегарф
4795 дн. тому
Герман, как обычно, предпочитает в пассивной позиции. Должна была сказать такое: журналист - одна из самых ответственных перед людьми профессий и потому за журналистами в нормальной заботящейся о своём будущем стране просто обязаны следить компетентные органы. украина же - 20-летнее издыхающее ничтожество, здесь следят все и за всеми, разведка на разведке и разведкой погоняет, мы не садим юльку - они не трогают нас, они устраивают бутафорию с олимпийскими выплатами от Януковича в 2005-м - мы устраиваем комедию с Вонюлькиными скорыми помощами в 2010-м, все имеют друг на друга вагон компромата, но всех всё устраивает, на наш век хватит - а там хоть трава не расти, красота, лохократия!
ANDREY)
4795 дн. тому
Так пані Герман, у нас жахлива опозиція. В нашій державі немає української опозиції, бо всі патріоти України вже давно приєднались до влади. Так-звана опозиція - це імперіалістичні агенти Заходу, що стежать за всіма, а не тільки за журналістами. Тепер зрозуміло, чому нашу опозицію так хочуть бачити на Заході. Треба ж таке, якби Тимошенко не проговорилась на "Великій політиці", ми б і не знали, що треба постійно бути пильним. А раптом хтось у цей час збирає на тебе компромат!
123
4795 дн. тому
Все пошло не по сценарию. Кисель был в нокдауне. Дама пробовала его отмазать Булгаковым(старец перевернулся) и замазала еще больше...Тут могла бы в студии вырулить только Ганна Герман. Но ее на ефир на Интер уже не приглашают
Герман Анна
4795 дн. тому
Зверніть увагу, що Кисельво спочатку намагався спростувати, що він там був. А потім брехуха Богохульскька щось придумала про Булгакова....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду