detector.media
19.03.2011 11:24
Герман вважає, що Тимошенко дає вказівки стежити за Кисельовим

Заступник глави Адміністрації президента України Ганна Герман заявила, що деякі політики дають указівки стежити за журналістами. Приводом до цього стала заява лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко 18 березня під час «Великої політики» на телеканалі «Інтер» про те, що їй відомо про зустріч ведучого Євгенія Кисельова з депутатом від Партії регіонів Інною Богословською напередодні ефіру. Про це вона сказала в коментарі УНІАНу.

 

«Мене у цій ситуації стривожило ось що: в Україні, як виявляється, стежать за журналістами. Адже те, що Юлія Тимошенко заявила у прямому ефірі, що вона знає, куди ходив Кисельов, де він був у цей день, на цю годину, означає, що за Кисельовим стежать. А якщо в країні стежать за журналістом політики, звідки би вони не були - від влади чи з опозиції - це викликає однакову величезну тривогу», - наголосила пані Герман.

 

Тому, за її словами, «це є свідченням того, що політики, які на словах захищають демократію, про суть демократії не мають жодного поняття».

 

Нагадаємо, 18 березня під час ефіру шоу Юлія Тимошенко запитала Євгенія Кисельова, що він робив в офісі Інни Богословської. У відповідь депутат зазначила: «Ми обговорювали Булгакова. Оскільки сьогодні було проголосовано святкування 120 років. Євгеній (Кисельов. - ТК) займається документальним проектом на каналі». А згодом Євгеній Кисельов підтвердив цю інформацію, заявивши у відповідь на повторне запитання Юлії Тимошенко: «Інна Германівна вже це пояснила». Він також додав: «Свобода слова - це те, що ви в студії "Великої політики". А я маю право зустрічатися з усіма політичними силами».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY