Тимошенко заявила, що знає майже всіх учасників руху «Стоп цензурі!» і поважає журналістів

19 Березня 2011
13639
19 Березня 2011
01:42

Тимошенко заявила, що знає майже всіх учасників руху «Стоп цензурі!» і поважає журналістів

13639
Тимошенко заявила, що знає майже всіх учасників руху «Стоп цензурі!» і поважає журналістів

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що знає майже всіх, хто увійшов до руху «Стоп цензурі!». Про це вона сказала 18 березня під час ефіру «Великої політики з Євгенієм Кисельовим» на телеканалі «Інтер».

 

«Я з великою повагою ставлюся до журналістів. Особливо до тих, які виборюють у таких важких умовах свободу слова. Я знаю майже всіх, хто увійшов у рух "Стоп цензурі"», - зазначила пані Тимошенко. Вона також додала, що варто відокремлювати «журналістів від власників телеканалів і їхніх замовних політтехнологів».

 

«Моя повага журналістам, які, як мені здається, є великим запобіжником проти того, що сьогодні планують зробити з Україною. Я не хочу в Україні авторитаризму, тим більше я не хочу диктатури, я не хочу несправедливості, і я дуже ціную боротьбу журналістів проти всіх цих явищ», - зауважила лідер «Батьківщини».

 

Нагадаємо, темою ефіру «Великої політики» було «Юлія Тимошенко: рік в опозиції».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13639
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4830 дн. тому
Наркотюля просто не знала, с какого боку ей накинуться на журналистку Мусафирову (главреда уважаемой, читаемой и покупаемой людьми газеты) дабы не отвечать на прямо поставленный вопрос, вот и вспомнила про "Гоп-стоп цензуру" - так что я бы на вашем месте особо бы не обольщался, господа тырнетчики-стопцензурщики-тунеядцы : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду