Тимошенко прийде до Кисельова. На ефір хоче взяти часник, амулети, срібну кулю, осиковий кілок

17 Березня 2011
9391
17 Березня 2011
17:16

Тимошенко прийде до Кисельова. На ефір хоче взяти часник, амулети, срібну кулю, осиковий кілок

9391
Лідер "Батьківщини" візьме участь у "Великій політиці" 18 березня
Тимошенко прийде до Кисельова. На ефір хоче взяти часник, амулети, срібну кулю, осиковий кілок

Євген Кисельов запросив лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко взяти участь у «Великій політиці» на телеканалі «Інтер» 18 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У коментарі ТК прес-секретар Марина Сорока зазначила, що пані Тимошенко прийняла цю пропозицію. А у Твітері лідерка «Батьківщини» написала: «Завтра йду до Кисельова на «Інтер». Що з собою брати - часник, амулети,срібну кулю,осиковий кілок?».

 

Нагадаємо, що в останнє пані Тимошенко відвідувала програму Кисельова ще у жовтні минулого року. А гостем «Шустер live» вона була 28 січня 2011 року.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9391
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
4797 дн. тому
А ще краще нехай одягне на неї ще й намордник, бо може просто покусати, якщо руками нічого вдіяти не зможе. А сама візьміть телефон з таймером і вимагайте паритету часу, бо її гавкіт може не дати Вам і слово вставити.
глядач
4797 дн. тому
Схоже, що Інна Б заразилася сказом від Олеся Б. Юлія Володимирівна, будьте обережні. Скажіть Киселю, щоб надяг на неї гальмівну сорочку.
Taras2010
4797 дн. тому
мавпа, візьми з собою окуляри, посміємося над тобою Капітальманша
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду