У Шустера обговорять, чим загрожують Україні японські проблеми

18 Березня 2011
18126
18 Березня 2011
17:12

У Шустера обговорять, чим загрожують Україні японські проблеми

18126
У Шустера обговорять, чим загрожують Україні японські проблеми

18 березня темами випуску «Шустер live» на Першому національному будуть: «Трясе Японію - тремтить Україна?» і «Де ростуть мільярдери?». Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер студії».

 

У студії обговорюватимуть наслідки японського землетрусу та вісім українських мільярдерів, яких нарахував журнал Forbes.

 

Обговорити ці питання запрошені народні депутати Давид Жванія (НУ-НС), В'ячеслав Кириленко (НУ-НС), Вадим Колісниченко (Партія регіонів), Алла Александровська (КПУ). Також на ефір прийдуть Богдан Соколовський - уповноважений з міжнародних питань енергетичної безпеки, Олексій Пасюк - експерт Національного екологічного центру, Олександр Кендзера - представник інституту геофізики імені Суботіна, соціолог Євген Копатько, політолог Вадим Карасьов, голова Київської організації ВО «Свобода» Андрій Мохник, журналіст Віталій Портніков та керівник Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

 

Нагадаємо, що гостем випуску «Великої політики з Євгеном Кисельовим» буде лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18126
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду