Star Media продала права на серіал «У лісах і на горах» у країни Близького Сходу

17 Березня 2011
12480
17 Березня 2011
12:47

Star Media продала права на серіал «У лісах і на горах» у країни Близького Сходу

12480
Star Media продала права на серіал «У лісах і на горах» у країни Близького Сходу

Група компаній Star Media уклала договір з International Distribution Agency про продаж прав на серіал «У лісах і на горах». Права поширюються на країни Близького Сходу – Йорданію, Сирію, Ліван, Ірак, Кувейт, Оман, Бахрейн, Катар, Саудівську Аравію, ОАЕ, Йемен, Лівію, Судан, Туніс, Алжир, Марокко.

  

Про це повідомляється на сайті компанії.

  

«У лісах та на горах» - це екранізація дилогії Павла Мельникова-Печерского «В лесах» та «На горах», відзнята кінокомпанією Star media. Дія фільму проходить у Заволжі середини ХІХ століття. Головні ролі зіграли Ігор Костолєвський, Володимир Гостюхин, Ольга Кабо, Євгенія Добровольська, Артем Михалков, Ольга Антгольц та інші.

  

Нагадаємо, серіал «У лісах і на горах» стартував 10 січня 2011 року на «Інтері» у слоті 18.10 - 19.00. Він підвищив частку слоту каналу.

  «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12480
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду