Star Media продала серіал «Дві сторони однієї Анни» словацькому каналу STV

18 Травня 2010
12771
18 Травня 2010
10:50

Star Media продала серіал «Дві сторони однієї Анни» словацькому каналу STV

12771
Star Media продала серіал «Дві сторони однієї Анни» словацькому каналу STV

Star Media Distribution уклала угоду щодо продажу прав на показ теленовели «Дві сторони однієї Анни» на словацький канал STV, вперше в історії діяльності компанії. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Нагадаємо, 60-серійний телефільм є адаптацією мексиканського формату Las dos caras de Ana (синопис). Серіал у червні минулого року виходив на «Інтері». Режисери - Олег Масленников та В'ячеслав Альошечкін, оператор-постановник Костянтин Амброзієв, художник-постановник - Володимир Павлюх, продюсери - Валентин Опалєв та Влад Ряшин. У ролях - Людмила Чурсіна, Еммануїл Віторган, Анатолій Сміранін, Ольга Павловець, Наталія Рудова, Лілія Ребрик, Антон Феоктистов, Володимир Горянський, Сергій Романюк та інші. За інформацією прес-служби серіал також виходив на каналах Росії та Ізраілю.

 

«На телеринку MipTV у Каннах ще декілька країн висловили зацікавлення у придбанні цього серіалу. Ми сподіваємось, що й надалі інтерес до цього продукту зростатиме», - зазначила генеральний директор Star Media Distribution Наталія Чуркіна.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12771
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5098 дн. тому
Синопсис кльовий)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду