«1+1» остаточно закрив «ГПУ»

16 Березня 2011
15281
16 Березня 2011
16:27

«1+1» остаточно закрив «ГПУ»

15281
«1+1» остаточно закрив «ГПУ»

«1+1» закрив шоу «ГПУ». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Усі епізоди, які було заплановано до ефіру, вийшли. «Керівництво групи «1+1» вважає ГПУ цікавим та вдалим експериментом. Групі, яка робила проект, запропоновано працювати над розважальними шоу для нового сезону», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, виробництво шоу було призупинено. Останній випуск вийшов в ефір 11 березня. Новий сезон розпочався 4 лютого, його показники не перевищували середніх каналу.

 

Нагадаємо, «ГПУ» - гумористичне шоу. Ведучі проекту - Потап, Юрій Горбунов, Дядя Жора та Андрій Богданович. 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15281
Теги:
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4792 дн. тому
Ну, это невозможно было слушать! Я ещё понимаю, когда троллило распоследнее хамло Потап или пыталось укусить за пятку нашу нынешнюю власть или русских злобная греко-католичка Горбунов, но когда рот открывали Богданович с дядей Жорой - уши вяли, стыдно было за них, полное ощущение не людей, имеющих собственное мнение, а тупо выдрессированных зомби-шмакадявок, "импровизирующих" по заранее отрепетированному сценарию. Да и тексты не отличались особой изысканностью - на четвёрочку с минусом. А дебилоидный подставной смех в зале добивал просто! И не стоило Юрку понтоваться - рвать газету "Факты" перед камерой только за то, что она опубликовала его походеньки по пидерландским геевским секс-шопам - за такое не прощают. Да и элементарно тупой он - доказательством тому его постоянно засунутый - такой подвешенный в ГПУ - язык в заднице во время записи передачки "Смакуемо" с московскими гостями и полное опускалово на вручении премии "Телезвезда" в Национальной опере. Это позорище это была грыжа плюсов. Туда ему и дорога.
ку
4792 дн. тому
особенно теперь смешно выглядит заметка по комментариям Горбунов про "закриття з техничных причин"...
ccc
4792 дн. тому
И большинство из них были единственными зрителями!
ccc
4792 дн. тому
ошибаетесь, - там было чуть больше четырех авторов.
Я
4792 дн. тому
Цікаво, хто дивився це лай...но? Кому воно потрібне? Хто слухав дурню від 4 недоумків?
YYY
4792 дн. тому
УРААААААААА
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду