Журналістів ВВ не пустили до редакції. Наступний номер не вийде (ОНОВЛЕНО)

13 Березня 2011
15991
13 Березня 2011
16:11

Журналістів ВВ не пустили до редакції. Наступний номер не вийде (ОНОВЛЕНО)

15991
Журналістів ВВ не пустили до редакції. Наступний номер не вийде (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 13 березня, журналісти газети «Вечерние вести» не змогли потрапити до приміщення редакції, повідомляє сайт видання.

 

Їм перешкоджала охорона, «посилаючись на наказ директора КП "Фірма "Берегиня-94" Головатенка Богдана Петровича». За цією інформацією, кореспондентам пояснили, що вони мали подати заявки на роботу в офісі у вихідний день. Вони ж цього не зробили, оскільки раніше протягом півроку така вимога не висувалася.

 

Вихід наступного номера під питанням. Випускові редактори інтернет-видань news.intv.ua, intv.ua та сайту ВВ gazetavv.com працюють з домашніх комп'ютерів.

 

Як розповіли ТК джерела в редакції, журналістів не пустили до офісу на вулиці Ігорівській через борг по орендній платі, а не через вимогу подати заявку на роботу у неділю. Окрім цього, у четвер, 10 березня, через заборгованість на дві години вимикали електроенергію, тож вихід п'ятничного номера ледве не був зірваний. За інформацією джерел, якщо в понеділок, 14 березня, питання з орендодавцями не владнається, редакція переїжджатиме до нового офісу на вулиці Турівській.

 

«Завтрашній номер не вийде, тому що ми його не зробили. І якщо ми завтра переїжджатимемо, газета може не вийти і у вівторок», - розповіло джерело.

 

Шеф-редактор ВВ Альбіна Трубенкова змогла лише підтвердити інформацію про те, що журналістів не пустили до офісу і понеділковий номер газети не вийде. Причини інциденту їй не відомі, оскільки вона не була учасником подій, тому що з 5 березня перебуває на лікарняному з дитиною в лікарні.

 

Генеральний директор медіакомпанії «Інформальянс», що видає «Вечерние вести», Сергій Архіпов зможе прокоментувати ситуацію в понеділок, 14 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15991
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
dd
4796 дн. тому
ПЛАТИ БАБЛО ШОП СИДІТИ В ХОРОМАХ КОЖЕМЯКІНА, А ТИ ДУМАЛА КАБІНЕТИ ГРОХАТЬ ЗОЛОТІ І ПИЗДИТЬ БАБЛО І БУТИ АЖУРІ?
януковича геть
4797 дн. тому
мене дивує як купка студентів змогли зробити Революцію на граніті. А ЗМІ, на яких тиснуть тупо мовчать і не можуть згуртуватися. ЛАЙНО ви тоді а не журналісти. Яєць одного Мустафи Найєма на всіх українців не вистачить. то шо українчеги?ви вже зовсім кастрати?
Алегарф
4797 дн. тому
Самоцензура, если можно так выразиться : ) К тому же на примере "ВВ" наглядно прослеживается "эволюция" украинских печатных изданий - от достойной уважаемой газеты "Всеукраинские ведомости" до цветастенькой партийной агитки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду