detector.media
13.03.2011 16:11
Журналістів ВВ не пустили до редакції. Наступний номер не вийде (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 13 березня, журналісти газети «Вечерние вести» не змогли потрапити до приміщення редакції, повідомляє сайт видання.

 

Їм перешкоджала охорона, «посилаючись на наказ директора КП "Фірма "Берегиня-94" Головатенка Богдана Петровича». За цією інформацією, кореспондентам пояснили, що вони мали подати заявки на роботу в офісі у вихідний день. Вони ж цього не зробили, оскільки раніше протягом півроку така вимога не висувалася.

 

Вихід наступного номера під питанням. Випускові редактори інтернет-видань news.intv.ua, intv.ua та сайту ВВ gazetavv.com працюють з домашніх комп'ютерів.

 

Як розповіли ТК джерела в редакції, журналістів не пустили до офісу на вулиці Ігорівській через борг по орендній платі, а не через вимогу подати заявку на роботу у неділю. Окрім цього, у четвер, 10 березня, через заборгованість на дві години вимикали електроенергію, тож вихід п'ятничного номера ледве не був зірваний. За інформацією джерел, якщо в понеділок, 14 березня, питання з орендодавцями не владнається, редакція переїжджатиме до нового офісу на вулиці Турівській.

 

«Завтрашній номер не вийде, тому що ми його не зробили. І якщо ми завтра переїжджатимемо, газета може не вийти і у вівторок», - розповіло джерело.

 

Шеф-редактор ВВ Альбіна Трубенкова змогла лише підтвердити інформацію про те, що журналістів не пустили до офісу і понеділковий номер газети не вийде. Причини інциденту їй не відомі, оскільки вона не була учасником подій, тому що з 5 березня перебуває на лікарняному з дитиною в лікарні.

 

Генеральний директор медіакомпанії «Інформальянс», що видає «Вечерние вести», Сергій Архіпов зможе прокоментувати ситуацію в понеділок, 14 березня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY