Міліція назвала імена підозрюваних у справі Климентьєва

12 Березня 2011
19741
12 Березня 2011
12:29

Міліція назвала імена підозрюваних у справі Климентьєва

19741
Міліція назвала імена підозрюваних у справі Климентьєва

Харківська міліція оголосила у розшук підозрюваних у справі про зникнення редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва - двох чоловіків, які народилися в Первомайську Харківської області: Дмитра Уварова й Андрія Козара, 1979 та 1977 років народження. Обоє перебувають у міжнародному розшуку, один із них є колишнім працівником УБОЗу. Про це пише «Радіо Свобода» з посиланням на повідомлення обласного управління ДАІ.

 

Раніше у лютому заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фаринник заявив, що коло тих, хто може бути причетним до зникнення Василя Климентьєва або має важливу для слідства інформацію, поступово звужується. При цьому, за словами заступника міністра, поки не вдалося опитати кількох людей, які не з'являються до слідчих.

 

Нагадаємо, що про зникнення засновника і головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва стало відомо 12 серпня 2010 року. 15 серпня  2010 року слідчим відділом Дзержинського РВ ГУМВС у Харківській області порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України (навмисне вбивство). Кримінальна справа перебуває під особистим контролем президента України Віктора Януковича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19741
Читайте також
03.08.2012 16:36
Наталія Данькова
, Вікторія Білаш
31 023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду