Премію Radio Voice Awards отримали 12 радіостанцій

4 Березня 2011
11770
4 Березня 2011
17:29

Премію Radio Voice Awards отримали 12 радіостанцій

11770
Премію Radio Voice Awards отримали 12 радіостанцій

Лауреатами щорічної премії для українських розважальних ФМ-радіостанцій Radio Voice Awards 2010 стали 12 радіостанцій: «Наше радіо», «Авторадіо», «Люкс ФМ», Kiss FM, «Шансон», «Шарманка», DJFM, «Радіо Алла», Europa Plus, NRJ, «Ретро ФМ», «Ностальжі». Про це повідомляє Radiostar.

 

Як повідомили ТК в департаменті зв'язків зі ЗМІ Радіогрупи УМХ, спеціальна премія «За внесок у розвиток українського радіобізнесу» вручена голові правління Радіогрупи УМХ Валентину Резніченку.

 

Окрім цього, шість радіостанцій групи отримали призи у восьми номінаціях.

 

«Наше радіо» перемогло в номінаціях «Найкращий гумористичний проект на радіо» («Файна Юкрайна») і «Найкраща програма про здоров'я на радіо» («Життя за Комаровським»).

 

«Авторадіо» стало лауреатом у номінаціях «Найкраща автомобільна програма на радіо» («Добре стоїмо») і «Найкращий ведучий ранкового сегменту» (Ігор Ларін).

 

«Радіо Алла» перемогло з найкращою програмою про шоу-бізнес («За лаштунками»), Europa Plus - із наймоднішим проектом на радіо («Американські гірки - Лонгер Драйв»), NRJ - з найкращими вечірками (NRJ People Party), «Ретро ФМ» - з найкращим музичним проектом («Вечірка "Ретро ФМ". Радіоверсія»).

 

Радіостанції Business Radio Group вибороли три нагороди, про що ТК повідомили у відділі маркетингу групи. Радіо «Шансон» - за найкращу програму в рамках шоу («Степанівна сказала»), «Шарманка» - за найкращу програму на замовлення («Будь-який каприз»), а DJFM отримала спеціальну премію за свій діджейський рекорд: у жовтні 2010 року на день народження радіостанції одразу 20 діджеїв за одним пультом протягом однієї години відіграли свій сет.

 

Мережа «Люкс ФМ» отримала дві премії - за найкращу ранкову програму («Ранкове шоу зарядка») і за найскандальнішу («Писець»).

 

Так само два призи вибороло Kiss FM з радіохолдингу ТАВР: за найкраще інтерактивне шоу («Є контакт») і за найкращу ніч в українському радіоефірі («Мікс-шоу»).

 

А радіостанція «Ностальжі» отримала премію за програму «Ночі в стилі диско».

 

Церемонія нагородження Radio Voice Awards 2010 відбулася 3 березня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду